al dente

ایتالیایی ها برای پخت پاستا و اسپاگتی اصطلاحی دارند به اسم al dente ... به این معنی که اسپاگتی باید به اندازه ای بپزه که نه بیش از حد نرم بشه، نه که خام باشه هنوز ... یعنی اینکه یک دقیقه زودتر یا دیرتر برداشتن اسپاگتی از روی آتش می تونه باعث بشه که طعم دلخواه به دست نیاد و اسپاگتی اونی که باید بشه، نشه!

 

کاش می شد تو زندگی ، مثلا می تونستی به خودت بگی یک ساعت ... چند روز ... چند ماه ... یا حتی چند سال کافیه که رابطه al dente بشه ... تا رابطه نه اونقدر نرم باشه و نه اونقدر سفت ... تا مطمئن بشی دوستی ای که به این مرحله رسیده، پخت بیشتر لازم نداره ... و اون وقت بتونی از دوستیت حظ کامل ببری !

 

اما نمیشه!! آدمها موجودات پیچیده ای هستند که هر لحظه رفتارشون تابع شرایط جدیدشون تغییر می کنه!

 

 

پ.ن: شروع کتاب The wind-up bird chronicle  "موراکامی"  با همچین ایده ای شروع میشه ... ده دقیقه، نه کمتر و نه بیشتر، برای شناخت احساسات همدیگه :))

/ 6 نظر / 6 بازدید
مهرنوش

درسته، آدمها رفتارشون به توجه به شرایط تغییر میکنه. دوستی قابل برنامه ریزی و زمان بندی نیست. -------- ممنون افسانه جان! خوبم.

مهسا

پس باید برم پیش خدا استعفا بدم از آدمیت بگم من می خوام اسپاگتی بشم [گل]

افسانه

آ دم آ

گلادیاتور

تازگی ها فهمیدم سر انگشتانت بزرگترین دروغ گوی شهرند لعنت به دستانت که همیشه برایم لالایی می‌گفتند و من..

.

حد نگهداشتن سخته ... حتی از حد نگذشتن سخت تره